Tuincentrum Wouw

Tussen Bergen op Zoom en Wouw vind je tuincentrum De Sfeertuin. Een uitgebreid assortiment aan tuinplanten en –potten, tuinbeelden en andere decoratie, verdeeld over een ruim opgezette binnen- en buitenlocatie. Bij de Sfeertuin krijg je een goede indruk van hoe verschillende items staan in verschillende tuinen en andere buitenruimten. Kom inspiratie opdoen bij ons tuincentrum, we zijn maar een paar minuten van jouw huis in Wouw verwijderd!

Een tuincentrum waar je ontspannen inspiratie opdoet voor je tuin

Of je nu je tuin, de schutting of je garage gaat aanpakken, een verbouwing is altijd stressvolle maar ook leuke tijd. De boel ligt thuis vaak in meer of mindere mate overhoop en voor de inrichting moet je goed meten, een budget bepalen en een planning maken. En dan is er natuurlijk nog het beste gedeelte, het opdoen van inspiratie en het kopen van de aankleding! De Sfeertuin helpt je graag bij het in kaart brengen van je wensen en het kiezen van de planten, potten en tuinbeelden die daar naadloos bij aansluiten.

Hoe jij met de leukste tuindecoratie naar huis gaat

Vriendelijke medewerkers helpen je bij het vinden van de spullen die je nodig hebt. Buiten strijk je waar je zit geniet je van de tuinbeelden, voorbeeldtuinen en andere decoratie die op inspirerende wijze is aangebracht. Na een leuke middag shoppen is het vanuit het tuincentrum maar een kort ritje terug naar Wouw. Ontspannen, gezellig en uniek, dat is wat je van De Sfeertuin mag verwachten. Zien we je snel?