Tuincentrum Tholen

De Sfeertuin in een tuincentrum in Halsteren, vlakbij Bergen op Zoom en Tholen. Ieder jaar openen onze deuren zich in april en ieder jaar mogen wij gelukkig weer veel tuinliefhebbers ontvangen die benieuwd zijn naar de nieuwste collectie tuinbeelden, planten en potten en andere decoratie en accessoires. Kom ook langs, doe inspiratie op en zorg dat jouw tuin er komend voorjaar knus en gezellig bij ligt!

Tuincentrum bij Tholen met unieke items

Ons assortiment wordt ieder jaar uitgebreid met nieuwe, unieke items. Wist je bijvoorbeeld dat de tuinbeelden in de collectie in onze eigen fabriek worden geproduceerd? De decoratie die niet in eigen beheer wordt gemaakt, importeren wij van buiten Europa. Zo garanderen wij een uniek aanbod voor iedere tuin en iedere smaak. Je kunt dit aanbod op je gemak bekijken in onze showtuin, waar je lekker rond kunt wandelen. Zo wordt ook je shopervaring uniek!

 Volg ons op social media voor de nieuwste producten en aanbiedingen

In het seizoen zijn er bij De Sfeertuin regelmatig leuke aanbiedingen en aantrekkelijke kortingen. Wil je weten of jouw favoriete items ertussen zitten? Volg ons dan op Facebook. Hier vind je als eerste de nieuwste aanbiedingen! Ook als je inspiratie zoekt voor de inrichting van je tuin kun je foto’s bekijken van onze showtuinen. Heb je iets moois gevonden dat je van dichtbij wilt bekijken? Kom dan langs bij onze locatie in Halsteren. Wanneer je de brug over bent bij Tholen is het nog maar tien minuten rijden naar ons tuincentrum. Tot snel!