Tuincentrum Steenbergen

Vanuit Steenbergen is tuincentrum De Sfeertuin ideaal gelegen in Halsteren, ten noorden van Bergen op Zoom. Slechts een kort ritje dus voor de leukste planten, unieke tuinornamenten, fraaie plantenpotten en natuurlijk de uitstekende service van ons ervaren personeel. Kom vooral langs bij het gezelligste tuincentrum in de omgeving van Steenbergen!

Een greep uit het uitgebreide aanbod

Op slechts een steenworp afstand van Steenbergen vind je bij tuincentrum De Sfeertuin altijd de planten die perfect passen bij jouw tuin. Dat komt mede omdat je altijd vragen kunt stellen en om advies kunt vragen bij ons gekwalificeerde personeel dat graag ruim de tijd voor je neemt. Maar we heten niet voor niets De Sfeertuin! In het assortiment kom je ook een uitgebreid aanbod aan originele tuindecoratie tegen, waaronder lantaarns en buitenkaarsen maar ook vogel- en insectenhuisjes en prachtige wanddecoratie voor aan de schutting of de schuur.

Ook het aanbod aan buitenpotten is lekker uitgebreid. Verschillende stijlen en materialen zoals kunststof, aardewerk en beton zorgen ervoor dat je voor iedere soort tuin meer dan genoeg te kiezen hebt. Kom langs en bekijk zelf welke potten het beste bij je tuin passen of laat je adviseren door onze medewerkers.

Ervaar De Sfeertuin zelf

We kunnen je een indruk geven via de website maar een bezoek aan het tuincentrum moet je eigenlijk zelf ervaren. Kom dan ook langs bij ons tuincentrum in Bergen op Zoom en ervaar wat gezellig shoppen met een grote, en zachte G betekent!