Tuincentrum Hoogerheide

Vanwege de centrale ligging kies je vaak voor een tuincentrum bij Bergen op Zoom wanneer je in Hoogerheide woont. Vanaf de A4 rij je vanuit Hoogerheide in paar minuten langs de stad en vanaf de Randweg Noord ben je binnen een paar minuten bij tuincentrum De Sfeertuin. Die naam is niet zomaar gekozen! Hier vind je alles dat je nodig hebt voor een sfeervolle inrichting van je tuin. Je kunt op je gemak rondlopen en de verschillende producten en voorbeeldtuinen bekijken. Maak er een uitje van en vraag vooral om advies aan onze ervaren medewerkers!

Gezellig shoppen in een tuincentrum vlakbij Hoogerheide

Bij tuincentrum De Sfeertuin vinden wij dat shoppen voor je tuin vooral gezellig en ontspannen moet zijn. Daarom hebben wij in de ruime tuin een overdekt terras aangelegd waar je kunt genieten van een drankje met wat lekkers erbij. Ondertussen bekijk je op je gemak het uitgebreide aanbod aan tuinbeelden, planten, potten en andere decoratie. Maak er een gezellig dagje wanneer je vanuit Hoogerheide naar het tuincentrum komt. Er is altijd iemand in de buurt om je te woord te staan en we laten je graag verschillende voorbeelden zien wanneer je op zoek bent naar iets speciaals. Zo ga je aan het eind van de middag naar huis met je nieuwe tuindecoratie die helemaal bij je stijl past.

Unieke beelden, planten en andere decoratie

Wie op zoek is naar iets unieks voor in de tuin mag onze tuinbeeldencollectie niet overslaan. Het gros van ons assortiment wordt in de eigen fabriek geproduceerd en kom je dus nergens anders tegen! De overige items worden geïmporteerd vanuit Azië en hebben een eigen, originele uitstraling. Combineer je favoriete tuinbeeld met bijpassende planten en potten, originele muurdecoratie, vogelhuisjes of lantaarns voor een spetterend resultaat. Kom langs om het complete assortiment te bekijken en vraag het onze medewerkers als je specifiek naar iets op zoek bent.