Tuincentrum Heerle

Vlakbij Heerle vind je tuincentrum De Sfeertuin. Onze ruime locatie is dé plek in de omgeving voor unieke tuinplanten en bijbehorende, stijlvolle potten, unieke tuinbeelden die in eigen beheer worden geproduceerd en andere fraaie decoratie. Het is de perfecte plek om vlakbij huis inspiratie op te doen voor de tuin. Van april tot en met september zijn wij geopend voor het publiek. Precies de goede tijd om lekker in de tuin te gaan klussen!

Een knus tuincentrum met veel persoonlijke aandacht vlakbij Heerle

Het decoreren of herinrichten van je tuin kan nog knap lastig zijn. Door goed te meten weet je hoeveel plek een lounchebank, tuintafel of overkapping inneemt. Dan moet je de verschillende items nog bij elkaar laten matchen. En wil je vooral tegels en stenen of hou je ook ruimte over voor planten of andere decoratie? Je merkt het al, je moet behoorlijk wat beslissingen nemen bij het inrichten van je tuin!

Het begint allemaal met visualiseren. Wat vind je mooi? Hoe ziet tuintafel die je wilt eruit ten opzichte van je tegels of je beplanting? Tuincentrum De Sfeertuin helpt je bij deze belangrijke eerste stap. Op onze locatie vind je veel voorbeelden van tuininrichtingen en je kunt altijd om hulp vragen aan het ervaren en behulpzame personeel. Door veel te vergelijken kom je tot een look die bij jouw stijl past. En wanneer je kiest voor een tuincentrum vlakbij Heerle kun je makkelijk terug voor meer advies en nieuwe accessoires voor jouw droomtuin.

Een tuincentrum dat graag een stapje extra voor je zet

Bij De Sfeertuin bieden we je niet alleen een uitgebreid assortiment aan unieke tuinaccessoires. We zetten graag die extra stap die jouw shopervaring nét wat specialer maakt. Wanneer je bijvoorbeeld een planten- of bloempot koopt vullen we deze graag voor je af zodat je hem thuis alleen nog maar neer hoeft te zetten. Benieuwd naar de rest van onze unieke dienstverlening? Neem contact op en vraag het!