Tuincentrum Halsteren

Je zoekt een leuk tuincentrum in Halsteren. Het liefst met een ruim aanbod, aantrekkelijke prijzen en gewoon een leuke winkel om rond te lopen. Want een dagje naar het tuincentrum gaan is een beleving! Je vindt het allemaal, en meer bij tuincentrum De Sfeertuin in Halsteren. Snuffel op je gemak rond door knusse winkel met unieke items en neem vooral ook buiten een kijkje, we heten niet voor niets De Sfeertuin. Ieder seizoen kom je hier weer inspiratie op doen waarmee jouw tuin er het hele jaar door keurig en sfeervol bij ligt.

Een prachtig tuincentrum in Halsteren dat sfeer uitademt

Een enorm aanbod aan tuinplanten, binnen planten en tuindecoratie. De mogelijkheid om ook bij slecht weer op een overdekt terras neer te strijken voor een kop koffie met appelgebak en een prachtig ingerichte tuin waar je jaloers op wordt. Klinkt als een goede mix, toch? Gezelligheid en sfeer zijn de belangrijkste aandachtspunten voor eigenaren Hans van den Brink en zijn vrouw Hetty en dat zie je dan ook terug in de inrichting. De koffie staat voor je klaar, en daar hoort natuurlijk een lekker punt appeltaart bij.

Goed bereikbaar, uitstekende service en aantrekkelijke prijzen

Tuincentrum De Sfeertuin ligt in een rustige, bosrijke omgeving maar is vanaf de A4 en de randweg in Halsteren binnen een paar minuten te bereiken. Eenmaal bij het tuincentrum in Halsteren aangekomen staat er altijd iemand klaar om je te adviseren of gewoon om een praatje mee te maken. En omdat Tuincentrum De Sfeertuin kleinschalig is opgezet zijn veel artikelen goedkoper dan bij andere tuincentra in de omgeving van Halsteren. Kom vooral langs en overtuig jezelf!