Tuincentrum Etten-Leur

Een tuincentrum bij Etten-Leur is zo gevonden. Het dorp ligt ingeklemd tussen de grote stad Breda en het kleinere Roosendaal. Keuze genoeg zou je denken. Toch is dat nog lastiger dan je denkt. Zeker wanneer je op je gemak rond wilt kijken. Veel mensen zijn vanwege werk en andere verplichtingen aangewezen op het weekend en zeker in een grote stad als Breda kan het dan erg druk zijn bij de tuincentra. Tuincentrum De Sfeertuin biedt de oplossing!

Ontspannen shoppen bij een tuincentrum in de buurt van Etten-Leur

Aan de andere kant van Etten-Leur is het een stuk rustiger. Er zijn verschillende dorpen met een eigen tuincentrum waar je veel meer ontspannen kunt shoppen. In Halsteren vind je tuincentrum De Sfeertuin, waar je buiten mooie planten en decoratie, ook terecht kunt voor uitstekende service. Er is altijd een medewerker in de buurt om je te helpen met advies en uitstekende productkennis! De ruim opgezette showroom is gedeeltelijk overdekt en met name buiten doe je een wereld aan inspiratie op in onze voorbeeldtuinen.

Soms wil je wat langer naar een scenario kijken voordat je weet of het bij je stijl en wensen past. Geen probleem. De tuin is vijf dagen in de week geopend en biedt uitzicht op de tuinen en tuindecoratie. Dat is nog eens ontspannen shoppen!

Kom inspiratie opdoen in een creatieve setting

De beste manier om inspiratie op te doen voor het inrichten van je tuin is door verschillende voorbeelden van dichtbij te bekijken. Het liefst in een omgeving waarin planten, tuindecoratie en beelden worden gepresenteerd zoals je ze thuis ook neer zou kunnen zetten. Terwijl je op je gemak de voorbeeldtuinen bekijkt, zie je jouw tuin in je hoofd steeds meer vorm krijgen. En heb je vragen of ideeën? Een medewerker neemt graag ruim de tijd om je verder te helpen!