Tuincentrum Bergen op Zoom

De Sfeertuin is een gezellig, kleinschalig tuincentrum aan de buitenrand van Bergen op Zoom. Hier vind je alles voor huis- en tuindecoratie en kun je op je gemak en in alle rust het assortiment bekijken. Van leuke planten en bijpassende, stijlvolle plantenpotten tot originele tuinbeelden die in eigen beheer worden geproduceerd. Strijk vooral even neer op het overdekte terras voor een lekker kopje koffie met een punt appeltaart en geniet van de beleving bij Tuincentrum De Sfeertuin in Bergen op Zoom.

Een voordelig en gezellig tuincentrum aan de rand van Bergen op Zoom

Vanuit Bergen op Zoom ben je via de randweg Noord binnen een paar minuten in de bosrijke omgeving waar Tuincentrum De Sfeertuin is gevestigd. Eenmaal binnen ga je helemaal op in de sfeer en de rust die het tuincentrum uitstraalt. Geen overdreven drukte, altijd iemand die je vriendelijk te woord staat en, ook niet onbelangrijk, een breed assortiment met huis- en tuindecoratie voor aantrekkelijke prijzen. Niet alleen voor jezelf maar ook leuke cadeautjes voor familie en vrienden. In de ruime tuin is het zowel bij warm als bij koud weer uitstekend vertoeven en doe je inspiratie op terwijl je van een kop goede koffie geniet.

Ervaar De Sfeertuin zelf

We kunnen je een indruk geven via de website maar een bezoek aan het tuincentrum moet je eigenlijk zelf ervaren. Kom dan ook langs bij ons tuincentrum in Bergen op Zoom en ervaar wat gezellig shoppen met een grote, en zachte G betekent!