Tuinbeelden Bergen op Zoom

Voor originele tuinbeelden in tal van uitvoeringen moet je bij De Sfeertuin in Bergen op Zoom zijn. Van betonnen Volkswagenbusjes die als plantenbak dienen tot klassieke boeddha’s en dierenbeelden, je vindt al deze tuinbeelden en meer in de sfeervolle showtuin in Bergen op Zoom. Ga vooral langs om de tuinbeelden in hun ‘natuurlijke habitat’ te bewonderen en laat je adviseren door het hulpvaardige personeel. Creëer meer sfeer in je eigen tuin met de tuinbeelden van De Sfeertuin in Bergen op Zoom.

Tuindecoratie met beelden: precies de sfeer die jij zoekt

De tuinbeelden in het assortiment worden in eigen beheer geproduceerd in Polen. De betonnen beelden worden gegoten in een mal en de details worden er vervolgens met hand in gebeiteld. Na een wassing krijgen ze meer diepte en ziet het beeld er prachtig uit. En omdat alles in eigen beheer wordt geproduceerd worden er steeds meer unieke ontwerpen aan het assortiment toegevoegd. Vervolgens kun je de tuinbeelden bij De Sfeertuin in Bergen op Zoom bekijken en bestellen. Met zoveel keuze en uitzonderlijk goede kwaliteit krijg je zo altijd een beeld dat helemaal past bij de sfeer die jij in je tuin wilt.

Meer weten over onze tuinbeelden?

Op de website krijg je alvast een indruk van de tuinbeelden die je via De Sfeertuin kunt bestellen. We nodigen je van harte uit om langs te komen zodat je de tuindecoratie beelden van dichtbij kunt inspecteren. Het vakmanschap zal je meteen opvallen. Bespreek de mogelijkheden door met een van de medewerkers en vier je nieuwe aankoop met een lekker kopje koffie met appeltaart op het overdekte terras van De Sfeertuin. Zien we je snel?

Je bent welkom in ons tuincentrum om ons assortiment met eigen ogen te komen bekijken.