Wat maakt ons uniek?

HET GEZELLIGSTE TUINCENTRUM IN HALSTEREN

EEN UITSTEKENDE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

WIJ NEMEN DE TIJD OM U ZO GOED MOGELIJK VAN DIENST TE ZIJN!

HET GEZELLIGSTE TUINCENTRUM IN HALSTEREN

EEN UITSTEKENDE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

WIJ NEMEN DE TIJD VOOR U MET EEN LACH!

Kerst bij De Sfeertuin.

Na jaren een winterslaap te hebben gehouden tijdens de wintermaanden kun je nu ook genieten van Kerst bij De Sfeertuin!

We hebben een gezellige knusse mini kerstmarkt gecreëerd geheel op onze eigen Sfeertuin wijze die je van ons gewend bent.

Vanaf eind oktober kun je bij ons terecht voor diverse kerstdecoratie, zoals kerstballen, slingers, verlichting en overige decoratie. Ook hebben we een kleine collectie mooie kunstkerstbomen voor jullie uitgestald.

Vanaf de laatste week november starten wij ook met de verkoop van kerstbomen en kerststukken. Tijdens deze verkoopperiode zorgen wij ook weer voor een unieke sfeerbeleving.

Als extra service kunt u ervoor kiezen om uw boom thuis te laten bezorgen. Voor de regio Bergen op Zoom/Halsteren is dit gratis. Daarbuiten vragen wij een kleine vergoeding.

Krijg een indruk van Kerst bij De Sfeertuin

Kerstbomen

Het seizoen breekt weer aan en daarom is het tijd om op zoek te gaan naar een Kerstboom. Of nog beter, een leverancier die jouw boom bij je thuis bezorgt! En dat is precies de service waar je gebruik van kunt maken bij tuincentrum De Sfeertuin. Ontdek het aanbod aan kerstbomen en laat deze bezorgen. Makkelijker kan niet!

In Bergen op Zoom en Halsteren leveren wij de kerstbomen gratis. Daarbuiten rekenen wij een kleine vergoeding voor het bezorgen van jullie kerstboom.