Betonnen tuinbeelden

De mooiste betonnen tuinbeelden vind je bij De Sfeertuin in Brabant. Vanuit ons gezellige tuincentrum in Halsteren verkopen wij de meest originele tuinbeelden in verschillende stijlen. Zo ga je altijd met de tuinbeelden naar huis die perfect aansluiten bij de styling van de rest van je tuin. Zit je te twijfelen over het beste materiaal voor tuinbeelden die je het hele jaar buiten wilt laten staan? Ontdek hier dan de voordelen van betonnen tuinbeelden.

3 voordelen van betonnen tuinbeelden

Tuinbeelden kunnen gemaakt worden van verschillende materialen. Van brons en andere metalen, tot steen, klei (keramiek) en kunststof. En natuurlijk beton. Betonnen tuinbeelden hebben drie belangrijke eigenschappen:

  • Dit betekent dat beton niet scheurt, krimpt of uitzet bij kou. In de winter kan het koud zijn in Brabant en dan is het fijn om te weten dat betonnen tuinbeelden gewoon buiten kunnen blijven staan.
  • Beton is zwaar. Dat is weliswaar wat lastiger bij het transport van de betonnen tuinbeelden naar je woonplaats in Brabant maar wanneer ze eenmaal staan zullen ze niet snel omvallen en staan ze extra stevig!
  • Bewerkbaar materialen. Betonnen tuinbeelden worden meestal gegoten maar kunnen daarna nog volop bewerkt worden. Er kunnen details op aangebracht worden en de beelden kunnen van vrijwel iedere kleur of coating worden voorzien. Veel keuze dus!

Deze voordelen maken betonnen tuinbeelden erg duurzaam, aantrekkelijk geprijsd en je hoeft er geen onderhoud aan te plegen.

Combineer betonnen tuinbeelden met andere tuinaccessoires van De Sfeertuin

De Sfeertuin heeft zijn naam natuurlijk niet voor niets. Zo vind je niet alleen betonnen tuinbeelden maar ook tuinbeelden van andere materialen zoals metaal of kunststof in het assortiment. En ook dat is slechts een deel van de complete collectie. Dat moet je gezien hebben! Kom daarom langs voor een middagje ontspannen shoppen en combineer betonnen tuinbeelden met andere tuinaccessoires in het gezelligste tuincentrum van Brabant!

Je bent welkom in ons tuincentrum om ons assortiment met eigen ogen te komen bekijken.